Ağrılı gençlerden İstanbul'a ziyaret

Türkiye Tenis Federasyonu ve Marmara Üniversitesi'nin destekleriyle gerçekleşen "Haydi Gençler Kortlara, Ağrı'yı Kalkındırmaya" projesinin son ayağında  Ağrılı gençler İstanbul'u gezme fırsatı buldu. Salı günü Büyükada'yı gezen gençler, dün ise Marmara Üniversitesi Rektörlüğü'nü ziyaret ederken, akşam da TTF yöneticileri ve sponsorların katıldığı yemekte bir araya geldi.

 

Türkiye Tenis Federasyonu'nun ülkemizde tenisi yaygınlıştırmak için hayata geçirdiği "Haydi Gençler Kortlara, Ağrı'yı Kalkındırmaya" AB Gençlik Projesi'nde sona gelindi. Altı aydır proje dahilinde tenis eğitimi alan 40 gencimiz pazartesi günü başlayan İstanbul gezilerinde keyifli dakikalar yaşıyor. Salı günü Büyükada'yı gezme şansı yakalayan Ağrılı gençler dün de projenin en büyük destekçisi TTF ile akşam yemeğinde bir araya gelirken, gündüz de Marmara Üniversitesi Rektörlüğü'ne ziyarette bulundu.

 

Mavi Tenis Kulübü'nde TTF Asbaşkanı Cengiz Durmuş, TTF Yönetim Kurulu Üyeleri Cem Tınaz ve Erkan Naibi ile sponsorlarla bir araya gelen gençlerimizi akşam yemeğinde keyifli dakikalar geçirdi. Projenin gerçekleştirilmesinde önemli pay sahibi olan TTF Asbaşkanı Cengiz Durmuş yaptığı konuşmada "Ağrılı gençlerimizin buraya gelmesi ve buna tenisin vesile olmasından dolayı oldukça mutluyum. Sporun gençlerimizin hayatını nasıl bambaşka hale getirdiğini hep beraber görüyoruz" dedi.

 

Proje Danışmanı Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Nuran Akyurt da " Altı ay süren projenin sonuna geldik, sorunsuz geçen projemizi de bu şekilde sonlandırıyoruz" şeklinde konuştu. Ağrı Tenis Kulübü Başantrenörü Fırat Balkıs da "Oyuncularımla burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim" dedi. 

 

Ağrılı gençler ayrıca gündüz saatlerinde Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü ile Marmara Üniversitesi Rektörü Zafer Gül'ü makamında ziyaret etti. Proje hakkında gençlerden bilgi alan Gül, projede emeği geçenlere plaket takdim etti.