Sokak Tenisi - Bursa (Yıldırım)

Türkiye Tenis Federasyonu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün TEB sponsorluğunda düzenlemiş olduğu sokak tenisi projesi 22 Haziran Cuma günü saat 17.30'da Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bulunan Hasan Öztimur İlköğretim Okulu'nun bahçesinde düzenlendi.

 

Bursa'da ikinci kez düzenlenen organizasyona 300'e yakın çocuk katılmıştır. Organizasyona Bursa AKP milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr.Süleyman Şahin, Yıldırım Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Elmas, İl Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Çelik, Arabayatağı Muhtarı Ahmet Çelik, TEB Bireysel Satış Yöneticisi Gürcan Öztürk, TEB şube müdürleri, Bursa Tenis İl Temsilcisi Göksel Yenigün ve TTF Eğitim Kurulu üyesi Hasan Ataç katıldı.

 

Düzenlenen projeye İhlas Haber Ajansı, Doğan Haber Ajansı, Cihan Haber Ajansı, Olay TV, Olay gazetesi, Bursa Hakimiyet gazetesi, Zaman gazetesi ve Line TV katılmış ve organizasyonun kamuoyuna duyurulmasını sağlandı. Tenisi yaygınlaştırmak ve çocukların tenisi sevmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen projemiz bu geniş katılım ile birlikte başarıyla sonuçlandırıldı.