Yarı finalde dört Türk

Adana Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen Uluslararası 14 Yaş Çukurova Kupası tek erkekler ana tablosu yarı finalinde dört raketimiz yarı finale yükselmeyi başarırken tek kızlarda İnci Öğüt yoluna devam etti. Çiftler ana tablosunda da oyuncularımız adını finale yazdırmayı başardı.

 

Tek erkekler ana tablosunda dört oyuncumuz yarı finale yükseldi. Alp Şentay, Tolunay Sümer, Çağatay Sami Söke ve Ege Melih Azkara çeyrek finalde rakiplerini geçmeyi başardı. Beş numaralı seribaşı Ege Melih Azkara, Tolunay Sümer ile final için karşılaşırken diğer tarafta Çağatay Sami Söke ve Alp Şentay mücadele edecek.

 

Çift erkekler ana tablosunda da Türk finali gerçekleşiyor.  Yarı finalde Atilla Kaan Göne/Alp erdoğan Tezol'u 6-0'lık iki sette geçen Ege Melih Azkara/Alp Şentay ikilisi finalde Alexis Canter/Kaya Göre'yi 6-2, 6-3'le mağlup eden Oğuzhan Ceylan/Çağatay Sami Söke çiftiyle oynayacak. 


Adana'da gerçekleşen Çukurova Kupası'nın tek kızlar ana tablosunda ise tek oyuncumuz yarı finale yükseldi. İnci Öğüt, çeyrek finalde Yana Kononenko'yu 6-2, 6-3'lük setlerle yenerek Polina Musiychenko'nun rakibi oldu. Çiftler finalinde ise dört oyuncumuz karşı karşıya geliyor. Dört numaralı seribaşı İnci Öğüt/Deniz Paykoç ikilisi finalde, Ece Ferah/Barbara Quagliardi ile şampiyonluk için karşı karşıya gelecek.