Antalya'da tenis akını

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Nurgül Köktürk Tenis Akademisi ortaklığında tenisi sevdirmek, yaygınlaştırmak ve iyi bir eğitim alarak tenis branşının alt yapısına müsabık lisanslı sporcular kazandırmak amacıyla 17 Mart - 20 Mayıs 2012 tarihleri arasında 2007–1996 (5–16 Yaş) doğum tarihliler arasında çocuklarımıza ücretsiz  tenis dersleri veriyor. Nurgül Köktürk Tenis Akademisi ekibi nezdinde Antalya Büyükşehir Belediyesi kullanımında bulunan Lara Düden Park Spor Kompleksi'nde tenis eğitimleri gerçekleştirilecek.

 

 

 

Antalya halkının yoğun bir ilgi gösterdiği müracaatlarda, 1200 çocuğumuza 17 Mart – 20 Mayıs 2012 tarihleri arasında 2 ay süre ile tenis eğitimi verilecek. Yaklaşık 60 ilköğretim okuluna el broşürleri ile ve Antalya’nın dört bir tarafındaki billboardlarda kampanyanın tanıtımı yapılarak tenis branşının tanıtımının tüm Antalya’ya yapılması sağlandı.

 

Tenis sporunun yaygınlaşması için çalışmalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, milli antrenörümüz Nurgül Köktürk ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.