Gençlik çalıştayı başladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'nın, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün koordinasyonuyla düzenlenen Antalya Bölgesel Gençlik Çalıştayı başladı. 

 

Türkiye Tenis Federasyonu Ayda Uluç'un yanı sıra Antalya,  Muğla, Denizli, Burdur ve Isparta'dan 250 kişinin katıldığı çalıştayda, gençliğin alt yapısı, sosyal hayatta gençlik, sağlık spor ve çevre, etik ve insani değerler, demokrasi ve katılım bilinci, konu başlıkları tartışılacak. 2 gün sürecek çalıştayın açılışında konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Tarkan Tüzken, çalıştayda 5 toplantı salonunda, 5 ana konunun tartışılacağını dile getirdi.

 

Daha sonra söz alan, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abit Demircan ise, "Atatürk'ün dediği gibi, 'Bu ülke bu millet gençlere emanet' edildi. Gençlere yatırım geleceğe yapılan en iyi yatırımdır. Gençler Türkiye'nin geleceğidir. Gençlerin sorunlarını gelecekte neler yapabileceğini, bilimsel olarak karşılıklı görüşerek halletmemiz lazım. Bana göre bu çalıştayda en fazla gençlere değer vermemiz lazım. Çünkü sorunu yaşayan gençlerdir" diye konuştu.