Denizli'de tenis sevgisi

Denizli Belediyespor, tenis branşının kuruluduğu 2009 yılından bu yana yaklaşık 3000 kişiye ulaşarak tenis severlere ücretsiz kurs imkanı sundu. Yılın 12 ayı kesintisiz tenis eğitimi veren Denizli Belediyespor, Denizli halkını tenisle tanıştırmayı sürdürüyor. Kulüp şu anda  beş ayrı kortta toplam dört tenis eğitmeniyle kurslarını devam ettirmektedir. Ücretsiz olarak açılan kurslarda kullanılan raket, top ve benzeri ihtiyaçlar Denizli Belediyesi tarafından karşılanmaktadır.

 

Denizli Belediyespor tenis branşı bugüne kadar;  çocuklara 5-6-7-8 yaş gruplarına, çalışan ve ev hanımlarına, down sendromlu ve otistik çocuklarımıza , sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumu çocuklarına kurs imkanı yaratmaktadır. Baş antrenör Adile Cemre Yılmaz ile antrenörler Süreyya Korkut, Nevin Çetin ve Hatice Adıyaman gönüllü olarak eğitim vermektedir. Kulübün tenis branşı başkanlığını Akın Çelik yaparken, yardımcılığında ise Seçil Tok bulunmaktadır.

 

Türkiye Tenis Federasyonu olarak Eski Belediye Başkanı Sn Nihat Zeybekçi'ye ,şu anda görevde bulunan Belediye Başkanı Sn.Osman Zolan'a  ve ekibine  tenise olan katkılarından dolayı teşekkür eder, çalışmalarının devamını dileriz.

 

Saygılarımızla,