Elemelerde ilk müsabakalar

Antalya'da sezonun ilk uluslararası turnuvaları bugün oynayacak eleme maçlarıyla başlıyor. Kaya Belek Otel'in ev sahipliğindeki turnuvaların elemelerinde dört Türk oyuncu raket sallayacak.

 

Türkiye Tenis Federasyonu'nun uluslararası takviminde yer alan ITF turnuvalarında sezon eleme maçlarıyla açılıyor. Kadınlarda ve erkeklerde ikişer sporcunun yer aldığı yılın ilk turnuvasında eleme maçları 9 Ocak 2012'de sona erecek. Kadınlarda üç numaralı seribaşı olan Başak Eraydın, ilk turda Daniela Ciobanu'yla karşılaşırken Milena Zubkov ise iki numara Diana Marcu'nun rakibi olacak. 

 

Antalya'da erkeklerde yılın ilk ITF Futures serilerinde de  eleme maçları oynanıyor. Erkeklerde Mert Dinç ve Can Kızıltuna, sezonun ilk Futures turnuvasında korta çıkacak. Mert Dinç, ilk mücadelesinde İsveçli Nima Madani'yle oynarken Can Kızıltuna da Omar Giacalone karşısında tur arayacak. 

 

Antalya'da ana tabloya direk katılan dört tenisçimiz bulunuyor. Kadınlarda Melis Sezer, Hülya Esen, Seda Arantekin ve Lütfiye Esen, ana tablodaki yerlerini garantilerken erkeklerde direk mücadele edecek oyuncumuz bulunmuyor.