Gebze Tenis Kulübü'ne ziyaret

Türkiye Tenis Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Ayhan Akgül ve Gökhan Dönmez, Gebze Tenis Kulübü'nü ziyaret etti. Yönetim Kurulu üyeleri Dönmez ve Akgül, kulübün çalışmaları hakkında bilgi alırken, altyapı çalışmalarını da izleme fırsatı buldu. Kulüp başkanı Ali Tokaç'la da görüşen yönetim kurulu üyeleri, kulübü ve tesisleri incelerken, teknik direktör Hikmet Saraç'la da görüş alışverisinde bulundular. 

 

 Kulüp oyuncularından 10 yaş şampiyonu Betina Tokaç, Ayşe Merve Koşar, Togan Tokaç, İsmail Ata Çankay, Betül Sular, Mert Güngör, Bartu Erdem ve Özlem Uslu, ziyaret sırasında Dönmez ve Akgül'le görüştü. Daha sonra genç raketler, baş antrenör Serkan Aslan'ın eşliğinde çalıştı. 

 

Altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ayhan Akgül ziyaretle ilgili "Gebze Tenis Kulübü, küçük yaş gruplarında oldukça yetenekli oyunculara sahip. Gebze Tenis Kulübü, modern tesislerinde ve tenis için önemli hizmet veriyor. Kulüp başkanı Ali Tokaç'a Türk tenisine verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" sözlerini sarf etti.