Doğu Anadolu'ya tenis ligi

Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu'daki illeri kapsayan lig projesiyle tenis farkındalığını arttırmayı hedefleyen TTF, Ağrı, Iğdır ve çevre illeri ziyaret ederken bu bölgeyi kapsayan tenis liginin de müjdesini verdi.

 

Türk tenisini tabana yayma projesiyle yola çıkan Türkiye Tenis Federasyonu, doğu ve güney doğu illerindeki lisanslı oyuncuları arttırmak için harekete geçti. Tenisin yaygınlaşması için çalışmalarına hız veren TTF, bu bölgeyi kapsayacak olan tenis liginin müjdesini de Doğu Anadolu ziyareti sırasında verdi. Federasyon, yüksek katılımı da amaçladığı için lige katılan oyunculardan da lisans ücreti talep etmeyecek. TTF yönetimi, önümüzdeki günlerde ligle ilgili ayrıntılı açıklamayı da yapacak.

 

Doğu Anadolu Çıkartması

 

 Türk tenisinin gelişimi ve ülkenin tenise olan farkındalığını arttırmak için çalışmalarda bulunan Türkiye Tenis Federasyonu, üç gün süren Doğu Anadolu ziyareti sona erdi. İlk temaslarını Ağrı'da gerçekleştiren federasyon yetkilileri, Ağrı Valisi Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret etti. TTF Başkanı Ayda Uluç ve yönetim kurulu üyeleri, Ağrı Valisi Yerlikaya'ya Doğu Anadolu'da düzenlenecek olan tenis ligi hakkında bilgi verdi. Daha sonra Ağrı Tenis Kulübü'nü ziyaret eden TTF yönetimi, altyapıyı ve tesisleri inceleme fırsatı buldu.

 

 

Türkiye Tenis Federasyonu'nun doğu ziyaretinde TTF Başkanı Ayda Uluç, TTF Başkanvekili Cengiz Durmuş, Yönetim Kurulu Üyesi ve PTT Genel Müdürü Osman Tural, TTF Genel Sekreteri Naci Numanoğlu, TTF Yönetim Kurulu üyeleri Ayhan Akgül, Erkan Naibi, Gökhan Dönmez ve Henry Hulli hazır bulunudu. Cuma günü Ağrı'da temaslarda bulunan TTF, cumartesi günü ise Iğdır ve çevre illerde bulunan kulüpleri gezme fırsatı buldu.