Kulüp Tescili için Gerekli Evraklar

2024 kulüp tescili için gerekli evraklar aşağıda yer almaktadır.

Yeni tescil yapacak olan kulüplerin 2024 kulüp tescili için gerekli olan evrakları Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine gönderildikten sonra asılları Ankara ofisimize (Adres: Gazi Mahallesi, Anadolu Bulvarı, No:12, 06560 Yenimahalle/ANKARA) yollanacaktır.

ÖNEMLİ NOT: 2024 yılı tescil işlemlerini 17 Ocak 2024 tarihine kadar tamamlamayan, eksik evrak gönderen kulüplerin oyuncuları turnuvalara müracaat edememektedirler. Sporcuların turnuvalara müracaat etmeleri için kulüplerin tescil işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

Daha önce tescili olan dernek kulüpler: 2023 yılı içinde olağan veya olağanüstü seçim yapmamışlar ise sadece Kulüp tescil formu, Kulüp vize ve Antrenör vize dekontlarını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndermeleri yeterlidir. 2023 yılı içinde olağan veya olağanüstü seçim yapmış dernek kulüplerinin ise gerekli evraklarda belirtilmiş olan tüm belgeleri ıslak imzalı olarak Ankara ofisimize yollamaları gerekmektedir. 2024 Turnuva talebinde bulunacak kulüplerin Tescillerini yaptırmaları gerekmektedir.

Kulüp Tescil Gerekli Evraklar

Kulüp Tescil Formu