Başkanın mesajı

A Milli Takım eski kaptanımız Haluk Akkoyun'un bugün sosyal medya hesabından paylaşmış olduğu mesajı üzüntüyle karşıladım. 
 
Haluk Akkoyun Türk tenisine 30 yılı aşkın süredir onurla hizmet etmiş, ay yıldızlı forma ile sayısız başarıya imza atmış ve 2014 yılından bu yana ise profesyonel olarak Davis Cup kaptanlığı görevini sürdürmüştür. Milli takımımızın Davis Cup'taki son müsabakasının ardından kaptanlık görevinde bir değişiklik yapılmasına karar verilmiş ve bu karar kendisine Mart ayında sözlü olarak tarafımca bildirilmiştir. Bu sürecin sorunsuz işlemesi için kendisinin katkılarını isteyerek, maddi ve manevi hiçbir kaybı olmaksızın Türk tenisi için dilediği görevi yürütebileceğini kendisine belirttim. Kendisi benden düşünmek için iki gün süre istedi ancak o zamandan bugüne kadar benimle nezaketen de olsa iletişime geçmemesi hiçbir görevi kabul etmediği sonucunu yaratmıştır.

Haluk Akkoyun'un Türk tenisine yapmış olduğu katkılara farklı görevlerde bulunarak devam etmesi, Federasyonumuzun ve benim en derin temennimdir. Konuyu kamuoyunun bilgisine sunarım.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı

Cengiz Durmuş