Marsel nikah tazeledi

 

Türk tenisinde ilklere imza atan Marsel İlhan, kulübü Yeşilyurt ile iki senelik sözleşme yeniledi. Yeşilyurt Spor Kulübü’nde gerçekleşen imza törenine Başkan Levent Gökçe, Marsel İlhan ve antrenörü Can Üner katıldı.

Marsel İlhan imza töreni sonrası yaptığı açıklamada Yeşilyurt’la yeni sözleşme imzalamaktan mutlu olduğunu söyledi. Başarılı raket “Yeşilyurt kulübü bir aile ortamına sahip. Ayrılmayı hiç düşünmedim. Uzun yıllar bu kulüpte oynayıp, tenisi burada bırakmak istiyorum” diye konuştu.

Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı Levent Gökçe ise Marsel’in artık aileden biri olduğunu söyledi. Gökçe “Marsel, Yeşilyurt’ta oynadığı  dönemde Türk tenisi adına ilkleri gerçekleştirdi, ilk 100’e girmeyi başardı. Bugüne kadar kendisine tüm imkanları sağladık. O da disiplinli çalışmasıyla kulübümüzün adını yüceltti” dedi. Gökçe, Marsel İlhan’a destek veren Türkiye Tenis Federasyonu ve Turkcell’e teşekkür etti.

Marsel ‘le birlikte iki yıllık sözleşme yenileyen antrenör Can Üner de, başarının temelinde ekip çalışmasının yattığını söyledi. Yeşilyurt Spor Kulübü’ndeki herkesin Marsel’in başarısında pay sahibi olduğunu belirten Üner “Bu işe emek veren, ter akıtan ve destek sağlayan herkese müteşekkiriz” şeklinde konuştu.

Kulübüyle sözleşmesini uzatan başarılı raket, perşembe günü sezonun ilk turnuvası olan Chennai  ATP 250'ye katılmak için Hindistan'a geçecek.