TTF 4. ve 5. Kademe Antrenör Kursları Açılması Hakkında Duyuru

Değerli Antrenörlerimiz,

TTF 4 ve 5'inci Kademe Antrenör Uygulama Eğitimleri, ders günleri + değerlendirme sınav günleri olmak üzere toplamda 11’er gün sürmektedir. Uygulama eğitiminde devam zorunluluğu olup, devamsızlık süresi toplam ders saatinin %10'unu geçemez.  Bu kurslara katılmak isteyen adaylarda aranan şartlar;

 4'üncü Kademe Uygulama Eğitimine katılmak için:

-3'üncü Kademe - Kıdemli Antrenör Belgesine sahip olup belge tarihi üzerinden en az 2 yıl geçmiş olmak, bu süre içerisinde en az 2 gelişim seminerine katıldığını belgelemek.

-4'üncü Kademe – Baş Antrenör Temel eğitimine katılıp, başarıyla bitirmiş olmak

-Antrenör Eğitim Talimatı 7'inci maddesinde yer alan şartlara haiz olmak

5'inci Kademe kursuna katılmak için:

-4'üncü Kademe – Baş Antrenör Belgesine sahip olup belge tarihi üzerinden en az 2 yıl geçmiş olmak, bu süre içerisinde en az 2 gelişim seminerine katıldığını belgelemek.

-5'inci Kademe – Teknik Direktör Temel eğitimine katılıp başarıyla bitirmiş olmak

-Antrenör Eğitim Talimatı 7'inci maddesinde yer alan şartlara haiz olmak

Federasyonumuz önümüzdeki dönem içerisinde TTF 4 ve 5'inci Kademe Antrenör kurslarını açmayı planlamaktadır. Bu kursların düzenlenmesine yönelik doğru planlama yapmamıza yardımcı olması açısından, yukarıdaki şartları yerine getiren ve açılacak kurslara katılmayı planlayan Antrenörlerimizden aşağıdaki bilgi formunu tıklayarak, en geç 15 Aralık 2023 tarihine kadar doldurmalarını önemle rica ediyoruz. 

4. Kademe Antrenör Kursu Bilgi Formu Linki
5. Kademe Antrenör Kursu Bilgi Formu Linki