Tenis Antrenörlüğü Kursu'na Manisa Valisi Ahmet Deniz'den ziyaret


19-31 Ağustos tarihleri arasında Manisa'da düzenlenen 1. Kademe Yardımcı Tenis Antrenörlüğü Kursu 88 kursiyerin katılımıyla bugün tamamlandı.


Türkiye’nin çeşitli illerinden Manisa’ya gelen kursiyerlere Manisa Valisi Ahmet Deniz ve Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk de ziyarette bulundu. Antrenörlerden eğitim ve öğrenciler hakkında bilgi alan Vali Ahmet Deniz “1. Kademe Yardımcı Tenis Antrenörü Kursu'na Türkiye’nin faklı illerinden 88 kişi katıldı. Buradaki kursiyerler eğitimlerinin tamamlanmasının ardından sertifikalarını alarak Türk tenisine hizmet edecekler” ifadelerini kullandı.


"Amacımız Dünya şampiyonluğu"
Sporda altyapı ile ilgili çok önemli çalışmaların olduğunu belirten Deniz “Son yıllarda Türkiye’de Gençlik ve Spor Bakanlığı ile belediyelerimiz tarafından çok önemli tesisler yapıldı. Sporun bütün branşlarında olduğu gibi teniste de başarılı ve yetenekli çocuklarımız var. Amacımız bu çocuklarımızı yetiştirebilmek, onların Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonları olmalarını sağlamak. ‘Spor Şehri Manisa’ projemiz var. Bu proje ile Manisa’yı sporun her alanında özellikle de altyapı alanında daha da ileriye götürmeyi amaçlıyoruz” dedi. Vali Deniz ziyareti esnasında kursiyerlerle tenis de oynadı.