Kulüp Tescili için Gerekli Evraklar

2024 kulüp tescili için gerekli evraklar yan tarafta bulunmaktadır.

Yeni tescil yapacak olan kulüplerin 2024 kulüp tescili için gerekli olan evrakları performans@ttf.org.tr adresine gönderildikten sonra asılları Ankara ofisimize (Adres: Gazi Mahallesi, Anadolu Bulvarı, No:12,  06560 Yenimahalle/ANKARA) yollanacaktır.

ÖNEMLİ NOT: 2024 yılı tescil işlemlerini 17 Ocak 2024 tarihine kadar tamamlamayan, eksik evrak gönderen kulüplerin oyuncuları turnuvalara müracaat edememektedirler. Sporcuların turnuvalara müracaat etmeleri için kulüplerin tescil işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. 

Daha önce tescili olan dernek kulüpler: 2023 yılı içinde olağan veya olağanüstü seçim yapmamışlar ise sadece Kulüp tescil formu, Kulüp vize ve Antrenör vize dekontlarını performans@ttf.org.tr adresine göndermeleri yeterlidir. 2023 yılı içinde olağan veya olağanüstü seçim yapmış dernek kulüplerinin ise gerekli evraklarda belirtilmiş olan tüm belgeleri ıslak imzalı olarak Ankara ofisimize yollamaları gerekmektedir. 2024 Turnuva talebinde bulunacak kulüplerin Tescillerini yaptırmaları gerekmektedir.

Image

Kulüp Tescil Gerekli Evraklar

Image

Kulüp Tescil Formu

Tenis Kortları Yeterlilik Belgesi Gerekli Evraklar

Türkiye Tenis Federasyonu Tenis Kort Sahaları ve Tenis Tesislerinin Denetimi ve Yeterlilik Talimatı’nda yer alan düzenlemeler gereğince gerçek veya tüzel kişiler mülkiyetinde/işletmesinde bulunan tenis kort sahaları ve tenis tesisleri için Yeterlilik Belgesi ve Tescil Belgesi alınması zorunlu olup Yeterlilik Belgesi ve Tescil Belgesi’nin verilmesi, yenilenmesi ve iptaline ilişkin işlemler Türkiye Tenis Federasyonu tarafından yürütülmektedir.

Yeterlilik Belgesinin Verilmesi ve Yenilenmesi için Gerekli Belgeler, Özel İşletmeler (Oteller, Özel Okullar, Şirketler Vb.) Tesisler, Tenis Kortları Yeterlilik Belgesi Ücret Tarifesi, Banka Hesap Numaraları, Yeterlilik Belgesi Dilekçesi ve Türkiye Tenis Federasyonu Tesis Yeterlilik Formu’na yan taraftan ulaşabilirsiniz.

Image

Gerekli Belgeler

Image

Yeterlilik Belgesi Dilekçesi

Image

Yeterlilik Formu

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi
Spor Toto
Mega Saray