18 Yaş Altı Türkiye Takımlar Şampiyonası Başvuruları

2023 Takvimine yeni eklenen 18 Yaş Altı Türkiye Takımlar Şampiyonası 3 aşamalı olarak oynanacaktır.

18 Yaş Altı Türkiye Takımlar Şampiyonasının 1. aşaması olan iller arası müsabakalar 12 Haziran 2023 haftasında oynanacaktır. Müsabakaların yerleri ve tam tarihleri son başvuru bittikten sonra web sitemizden ilan edilecektir. Katılmak isteyen tescilli kulüplerimizin 05 Haziran Pazartesi günü saat 23:59'a kadar i-kort sisteminin ilgili bölümünden başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Başvuru için:

Kulüplerimizin 2023 Yılı Kulüp Tescillerini ve sporcuların 2023 vizelerinin yaptırılıp kulüp hesapları ile i-kort'a giriş yaptıktan sonra sol taraftaki menüden "Kulüp Takımı" nı tıklayıp sırası ile Takım kısmından "18 Yaş Altı Türkiye Takım Şampiyonası", "Erkek veya Kadın", Katılabileceği Turnuvalar bölümünde "18 Yaş Altı Takım Şampiyonası iller müsabakaları" nı seçerek en az 3 kişilik Erkek ve Kadın takımlarını ayrı ayrı oluşturmaları gerekmektedir.

* Listede sadece o şampiyonada oynama hakkı bulunan oyuncular bulunacaktır. Ferdi veya başka kulübün oyuncularını takımlarına eklemek isteyen kulüplerimiz aşağıda bulunan izin belgesi formunu eksiksiz olarak doldurup Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail olarak göndermeleri gerekmektedir. Formlar Federasyon tarafından onaylandıktan sonra, oyuncular takımların listelerine eklenecektir.

* Listeden istenilen sporcular seçilip takım oluşturulduktan sonra "kaydet" tuşu ile takımın kaydı yapılır.

* Oluşturulmuş olan takımlar kayıt süresi bitene kadar kulüp tarafından değiştirilebilir.

* Takım listelerinin oluşturulması sırasında sorularınız olursa Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail yollayarak destek alabilirsiniz.

18 Yaş Altı Türkiye Takımlar Şampiyonası Talimatı

Sporcu İzin Belgesi

Tüm kulüplerimize başarılar dileriz.

Türkiye Tenis Federasyonu