5-10 Yaş Aralığındaki Çocuklarda Tenisi Geliştirmek-İstanbul Kulüpleri Üçüncü Ziyaret

İstanbul Bölgesi Tenis Kulüplerinin Dikkatine,

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından “5-10 Yaş Aralığındaki Çocuklarda Tenisi Geliştirmek” maksadıyla, İstanbul bölgesindeki kulüplere 18-23 Şubat 2022 tarihlerinde ziyaretler yapılmış, 23-25 Mart 2022 tarihlerinde de üç günlük bir workshop çalışması icra edilmiştir.

Bu kapsamda 20-24 Temmuz 2022 tarihlerinde üçüncü bir ziyaret programı planlanmaktadır.

Kesin tarihler müteakiben bildirilecektir. Faaliyete iştirak etmek isteyen kulüplerin en geç 19 Temmuz 2022 tarihine kadar “Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.” adresine e-mail yoluyla başvurmaları gerekmektedir.

Söz konusu faaliyet kapsamında, teknik direktörümüz Nicolas Kelaidis kulüplerin teknik personeliyle kişisel olarak bir araya gelecek ve “5-10 Yaş Aralığındaki Çocuklarda Tenisi Geliştirmek” programının uygulanmasıyla ilgili tüm soruları cevaplandıracaktır.

Hedef: Kulüplerin yeni sezonda programı başlatmalarını kolaylaştırmak maksadıyla teknik ve organizasyonel destek sağlanması.

Katılımcılar: Tenis Kulübü/Okulu teknik yöneticisi ve zorunlu olarak, programı uygulayacak olan koçlar.

Katılabilecek kişiler: Yalnızca 23-25 Mart 2022 tarihlerindeki workshop’a katılmış olan kulüpler ve bu kulüplerin koçları.