I-Kort Elektronik Sign-In

Bu yıl uygulanmaya başlanılan, turnuvalardan önce sign-in yapma zorunluluğunun sporcularımıza bazı zorluklar getirdiği gözlemlenmiştir. Sign-in sisteminin getirdiği faydaları bırakmadan bu zorlukların giderilmesi amacı ile herhangi bir sebepten dolayı 16:00-19:00 saatleri arasında turnuva mahaline giderek sign-in yapamayacak olan sporcular için i-kort sistemi üzerinden elektronik sign-in yapabilme özelliği sağlanmıştır.

Sistem aşağıda belirtildiği şekilde çalışmaktadır:

- Yaz Kupaları, Kış Kupaları, Türkiye Şampiyonaları gibi eleme usulü yapılan turnuvalarda elemelerin başlangıcından bir gün öncesinde; Hafta Sonu turnuvalarında, turnuvanın başlangıcından bir gün öncesinde sporcular i-kort sistemi üzerinden sign-in yapabilirler.

- Sporcu belirtilen günde saat 13:00-16:00 arasında kendi hesabı ile sisteme giriş yapacaktır. 'Katılabileceğim Turnuvalar'a tıkladığında turnuvanın olduğu satırın sağ tarafında "Sign-in" butonunun aktif olduğunu görecektir. Butona tıklayıp sign-in işlemini gerçekleştirebilir.

- Belirtilmiş saatler arasında elektronik sign-in yapmış olan sporcular, herhangi bir nedenle sign-in yapmaktan vazgeçerlerse yine aynı yerdeki "Sign-in iptal" butonuna basarak yapmış oldukları sign-in işlemini geri alabilirler.

- Sign-in işlemleri için TTF'nin saati geçerli saat olarak kabul edilecektir. Geçerli olan bu saat, i-kort sisteminin ana sayfasında görülebilir.

- Elektronik sign-in yapmış olan sporcuların turnuva masasında sign-in yapmalarına gerek yoktur. Ancak maçının olduğu gün turnuva masasına giderek katılım ücretini ödemesi gerekmektedir. Ayrıca elektronik sign-in yapmış olduğu halde turnuvaya katılmayan sporculara talimatlarda belirtildiği şekilde işlem yapılacaktır.

- Mobil i-kort uygulamasında elektronik sign-in yapma özelliği bulunmamaktadır.

- Elektronik sign-in işlemleri sadece i-kort web uygulaması üzerinden yapılabilir.

- 8 yaş turnuvaları için sign-in işlemine gerek yoktur.

- 2x4 turnuvaları için elektronik sign-in işlemi uygulanmayacaktır. Bu turnuvalarda mevcut kural olan, turnuva günü saat 08:00-08:45 arasında turnuva masasında sign-in işlemi uygulamasına devam edilecektir.