İspanya'da Kamp Duyurusu

Türkiye Tenis Federasyonu, Avrupa Tenis Birliği, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve İspanya Tenis Federasyonu’nun da ortakları arasında yer aldığı, Etlik Tenis Kulübü girişimiyle başlatılan ve organize edilen, Avrupa Birliği Erasmus+ projesi kapsamında, 15 – 30 Kasım 2019 tarihleri arasında sporcu ve antrenörlerimiz için, İspanya’da bir gelişim kampı düzenlenecektir.

2 hafta sürecek kamp, İspanya Tenis Federasyonu (RFET) ile ortak organize edilecek olup, İspanya Tenis Federasyonu’nun görevlendireceği milli sporcu ve antrenörlerin de katılımıyla gerçekleşecektir. Organizasyonun, İspanya Davis Cup maçlarıyla eş zamana denk gelecek olmasından ötürü, maçların yerinde izlenmesi de planlanmaktadır.

Kampa katılma hakkı elde edecek sporcular, federasyonumuzun aldığı karar çerçevesinde, yaş grupları TEB Türkiye Şampiyonalarının sonuçlarına göre belirlenecektir.

Bu kapsamda yaş gruplarına ayrılan kontenjanlar aşağıda belirtilmiştir:


TEB 12 Yaş Türkiye Şampiyonası (9 Eylül 2019 - Ankara Tenis Kulübü)
Şampiyon (1 kız+1 erkek)
TEB 14 Yaş Türkiye Şampiyonası (16 Eylül 2019 - Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü)
Finalistler (2 kız+ 2 erkek)
TEB 16 Yaş Türkiye Şampiyonası (9 Eylül 2019 - Enka Spor Kulübü) 
Şampiyon (1 kız+1 erkek)

Kampa katılma hakkı elde eden sporcularımızın herhangi bir nedenle kampa katılamayacak olmaları durumunda şampiyon olanların katıldığı yaş gruplarında finalistler, finalistlerin katıldığı yaş grubunda ise yarı final oynayan sporculardan puanı (klasmanı) daha yüksek olan kampa davet edilecektir. 

Sporcularımızın ulaşım, konaklama ve yemek ücretleri proje kapsamında karşılanacaktır.

Kampa katılacak antrenörler ise proje yöneticileri tarafından belirlenecektir.