Hrbaty aday kadromuzu belirledi

Davis Cup antrenörlerimizden Dominik Hrbaty ve takım kaptanımız Haluk Akkoyun'un gözetiminde İstanbul Ulusal Kamp Merkezi'nde yapılan Davis Cup kampımız neticesinde 10 kişilik aday kadromuz belli oldu.

 

Daha önce 8 kişiyle sınırlandırılacağı açıklanan kamp sonucunda, Slovak antrenörümüz Hrbaty kamp kadrosunu 10 kişi olarak uygun görürken, "Ağustos ve Eylül ayları boyunca Türkiye'nin en iyi 16 erkek tenisçisini yakından izleme ve onlarla çalışma fırsatı buldum. Açıkçası gördüğüm potansiyel beni olumlu yönde şaşırttı. Daha öncesinde 8 kişiye indireceğimi duyurduğum kadroyu bu aşamada 10 kişide tutmaya karar verdim." ifadelerini kullandı.

 

Seçilen oyuncularla birlikte önce İstanbul'da düzenlenecek yeni Davis Cup kampında çalışacaklarını belirten Hrbaty, daha sonra Antalya'daki Futures turnuvalarında oyuncularımızı izleme fırsatı bulacağını belirtti.

 

Türkiye'deki tenis düzeyini beklediği orandan yüksek bulduğunu söyleyen Slovak çalıştırıcı, kamp kadrosuna seçilen oyuncularımıza başarılar diledi.

 


Kamp Kadromuz

Altuğ Çelikbilek
Anıl Yüksel
Barış Ergüden
Barkın Yalçınkale
Cem İlkel
Efe Yurtaçan
 
Mert Adanalı
Muhammet Haylaz
Sarp Ağabigün
Tuna Altuna
   


Not: Liste alfabetik olarak sıralanmıştır. Marsel İlhan asil kadroda yer alacak ve programı uydukça kampa iştirak edecektir.