İzmir kulüplerinden İzmir Cup için işbirliği

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen, bu yıl 13-21 Eylül 2014 tarihleri arasında yedinci kez yapılacak, 64 Bin Euro ödüllü Uluslararası İzmir Cup Tenis Turnuvası, İzmir Crea Tenis Klübü'nün ev sahipliğinde düzenlenen bir toplantıyla İzmir tenis kulüplerine tanıtıldı.

 

Toplantıya, Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir'de faaliyet gösteren tenis kulüp başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İzmir Cup komitesi üyeleri katıldı.

 

Türkiye’nin önde gelen uluslararası organizasyonlarından biri olan ve uluslararası spor camiasında,İzmir’in adını en etkin şekilde duyuran İzmir Cup, bu yıl yedinci kez kez düzenlenmektedir.

 

30 ülkeden 60’ya yakın sporcunun katıldığı İzmir Cup Turnuvası Tek Erkekler Eleme, Tek Erkekler Ana Tablo ve Çift Erkekler Ana Tablodan oluşmaktadır. Turnuvada 74 maç oynanması planlanmaktadır.

 

Turnuvanın co sponsorları, Spor Toto, TRT, Türk Ekonomi Bankası (TEB), Pınar su , coca cola, Wilson,Acıbadem,Özsüt,İzmir Büyüksehir, Belediyesi,Buca belediyesi,Balçova belediyesi,Karşıyaka Belediyesi,Konak Belediyesi,ABC tekstil,CNC shop, turnuvaya destek veren arasında yer almaktadır.

 

Toplantıya katılan klüplerimizin ortak sloganı; İzmir cup organizasyonunun ev sahibi; İzmirli spor severler ve İzmir tenis kulüpleridir.

 

Toplantıya Katılan Kulüpler :

Altınraket Tenis Kulübü

Buca Tenis Kulübü

Bucaspor Kulübü Derneği

Cnc Akademi

Crea Tenis

Egeli Tenis Veteran Kulübü

Ege Üniversitesi SKS Başkanlığı

Genç İzmir Tenis Spor Kulübü

Göztepe Spor Kulübü Tenis Şubesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü

İzmir Tenis İhtisas Kulübü

Karşıyaka Spor Kulübü Tenis Şubesi

Kültürpar Tenis Klübü

Küçük Kulüp Tenis

Teiaş Tenis Kulübü

 

Gd akademi -izmir