Genç tenisçilerimiz Sporcu Takip ve Değerlendirme Kampı'nda

2004 ve 2003 doğumlu sporculardan klasmanda ilk 8'de yer alan tenisçilerin davet edildiği, Sporcu Takip ve Değerlendirme Kampı, Türkiye Tenis Federasyonu Ulusal Kamp Merkezi'nde gerçekleştirildi.

 

TTF Olimpiyatlara Hazırlık Projesi kapsamında düzenlenen kamp, TTF Ulusal Merkezler Direktörü Doug MacCurdy önderliğinde gerçekleştirilirken, federasyon antrenörleri Abraham Ibrahim, Deniz Ataş,  federasyon kondisyoneri Mustafa Delioğlu, 12 yaş Milli Takımlar Sorumlusu Orhan Ataş ve 12 Yaş Milli Takım antrenörü Ercan Göncü tenisçilerimize gözetmenlik yaptı.

 

Sporcuların detaylı fiziksel değerlendirmelerinin yapıldığı ve her bir sporcu için ayrı bir bilgi ve takip, değerlendirme dosyanın açıldığı kamplar; farklı yaş grupları için ilerleyen dönemlerde TTF Ulusal Kamp Merkezi - İstanbul tesislerinde sıklıkla düzenlenmeye devam edecek ve sporcularımızın gelişimleri düzenli olarak kayıt haline alınacaktır.

 

Sporcuların TTF klasmanları, takip altındaki sporcuların ilerme hızları ve fiziksel test sonuçlarına istinaden kamp kadroları oluşturulacak ve arzu eden antrenörlerin TTF ekibinden danışmanlık hizmeti alması sağlanacaktır.