Melis ve İpek şampiyonluğu kaçırdı

Antalya Belconti Resort Hotel'de düzenlenen ITF Kadınlar turnuvası Tennis Organisation Cup'ta finale yükselen milli tenisçimiz Melis Sezer, turnuvayı teklerde ve çiftlerde finalist olarak kapadı.

 

Tekler kategorisinde 2 numaralı seribaşı olarak raket sallayan sporcumuz, turnuvanın finalinde Bulgar tenisçi Juliya Terzyska önünde ilk sette 4-2 öne geçmesine rağmen seti tie-break sonucunda 6-7 kaybetti.

 

 

İkinci sette skoru lehine çeviremeyen Sezer 2-6'lık skorla sonuca razı olurken turnuvayı tekler finalisti olarak noktaladı.

 

Bu yıl birlikte raket salladıkları 2 turnuvada da final oynayıp bunlardan birini mutlu sonla kapayan Melis Sezer -İpek Soylu ikilisi, 1 numaralı seribaşı olarak mücadele ettikleri çiftler kategorisinde 3 numaralı isimler Denisa Allertova Chantal Skamlova çiftine 2-6 / 1-6'lık setlerle mağlup oldu. Turnuvayı finalist olarak noktalayan çift, Mısır'da oynadıkları final müsabakalarından Antalya'da da uyumlarını devam ettirdiler.

 

İk kategoride de final oynayan Melis Sezer ve geçtiğimiz hafta aynı lokasyonda final oynayıp başarısını tekrarlayan İpek Soylu'yu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.