Bayan Millilerimiz Kış Kupalar'ı için kampa girdi

Ülkemizi Fed Cup'ta temsil edecek büyükler bayan milli takımımız ve Tennis Europe Winter Cup (Kış Kupası) elemelerine katılacak 14 ve 16 yaş kız milli takımımız, İstanbul TTF Ulusal Kamp Merkezi'nde hazırlıklarına başladı.

 

Kaptan Alaaddin Karagöz gözetiminde çalışmalarına hız veren büyükler milli takımımızda Çağla Büyükakçay, Pemra Özgen, Başak Eraydın, Melis Sezer ve İpek Soylu ter döküyor.

 

4-9 Şubat tarihlerinde Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de oynanacak Fed Cup organizasyonunda Türkiye; Belarus, Bulgaristan ve Portekiz'le birlikte Avrupa / Afrika kategorisi 1. Grup'ta yer alıyor.

 

 

Avrupa Tenis Birliği Tennis Europe'un düzenlediği Uluslararası Kış Kupası'na (Winter Cup) katılabilmek için eleme maçları oynayacak olan 14 ve 16 yaş kız milli takımımız da hazırlıklarına İstanbul'da başladı.

 

14 yaş klasmanında milli takımımızı temsil edecek olan Başak Akbaş, İpek Çevik, Zehra Lara Tekbaş ve Selin Övünç milli takım antrenörleri Kemal Çelikbilek ve Tuncer Gür tarafından çalıştırılıyor.

 

31 Ocak'ta başlayacak ve TTF Ulusal Kamp Merkezi'nde oynanacak eleme maçlarında Türkiye'nin grubunda, Belarus, Danimarka, Gürcistan, Büyük Britanya, Hollanda, Portekiz ve Ukrayna yer alıyor.

 

Yine 31 Ocak'ta başlayacak Winter Cup elemelerinde 16 yaş klasmanında Türkiye, Berfu Cengiz, İnci Öğüt, Öykü Boz ve Muazzez Demirci tarafından temsil ediliyor. Milli takımlar antrenörü Çağdaş Ulukan'ın kaptanlığında mücadele edecek olan 16 yaş milli takımımız eleme gruplarında, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Polonya, Slovakya ve Ukrayna'nın arasından sıyrılmaya çalışacak.

 

 

Tüm oyuncularımıza ve antrenörlerimize başarılar dileriz.