Tenisçilerimiz Belgrad'da finale yükseldi

TTF Touring Team kapsamında Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Trofej Beograda 2014 turnuvasında milli tenisçimiz Betina Tokaç finale yükseldi.

 

Tennis Europe 12 yaş klasmanında mücadele eden Tokaç, turnuvanın yarı finalinde Slovak tenisçi Romana Cisovska'yla karşı karşıya geldi.

 

Yarı finale gelene kadar sadece 2 oyun kaybeden milli raket, Cisovska'yı 6-1 ve 6-3'le geçerek adını finale yazdırdı. Betina'nın rakibi Alexandra Vecic oldu.

 

ÇİFTLERDE DE FİNALDELER

 

Çiftler kategorisinde de İpek Akgül - Betina Tokaç ikilisi finale yükselmeyi başardı. İlk turu bye geçen sporcularımız çeyrek finalde, Hırvat tenisçiler Laura Bilic / Antoaneta Taslidzic çiftini 6-3 ve 6-1'le geçerek son 4'e kalırken, yarı final maçında Ana Clara Iosep / Alexandra Vecic ikilisini set vermeden geçerek finale yükseldi.

 

Tek erkekler kategorisinde İsmail Ata Çankaya ve Efe Comu çeyrek final oynarken, Mert Arabacı ve Muhammed Kaan Erel elemelerden gelerek, ana tablo mücadelesi verdi.

 

Tek kızlar kategorisinde de elemelerden gelen Zeynep Sena Sarıoğlan son 8'e kalmış, İpek Akgül ve Ekin Leyl Özen ana tablo fikstüründe yer almıştı.

 

Tenisçilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

DETAYLI BİLGİ İÇİN