Milli takım kampları sona erdi

14-29 Kasım tarihleri arasında Türkiye Tenis Federasyonu Ulusal Kamp Merkezi İstinye tesislerinde düzenlenen yaş grupları milli takım belirleme kampları son buldu.

 

Teknik direktörümüz Lluis Bruguera, milli takımlar koordinatörleri ve milli takım antrenörleri gözetiminde yapılan kampların ilki 14 Kasım tarihinde 12 yaş erkek milli takımıyla başladı.

 

Sporcularımız; İsmail Ata Çankaya, Efe Çomü, Mert Arslan, Mert Arabacı, Muhammed Kaan Erel, Burak Can Yılmaz, Hilmi Egemen, Togan Makzume, Batıkan Çavuş, Berk Ulaş Enç, Ümit Ege Cankuş ve Kaan Çepel'in performansları, antrenörlerimiz Orhan Ataş, Umut Alptekin, Ercan Göncü ve Nurgül Köktürk tarafından değerlendirildi.

 

14 yaş kız milli takımımızın değerlendirme kampı 18 Kasım tarihinde başladı. İpek Çevik, Başak Akbaş, Zehra Lara Tekbaş, Doğa Selen Takunyacı, Zeynep Çakırer, Barbara Quagliardi, Ceren Çorbacı ve Selin Övünç'ün davet edildiği kampta, antrenörlerimiz Erdinç Baykal, Seracettin Turan ve Kemal Çelikbilek görev aldı.

 

22 Kasım tarihinde İstinye tesislerinde, hem 14 yaş hem de 16 yaş erkek milli takım oyuncularımız performanslarını sergiledi. Bora Başlar, Yankı Erel, Tuna Kaan Ayman, Ömer Tarman, Umut Akkoyun, Kaan Haydar Mercan, Ulaş Boran Ulusoy ve Kuzey Çekirge'nin performanslarını Erdinç Baykal, Seracettin Turan, Kemal Çelikbilek ve Tuncer Gür değerlendirdi.

 

16 yaş erkek aday kadromuzda ise, Çağatay Sami Söke, Ege Melih Azkara, Oğuzhan Ceylan, Mert Naci Türker, Kaya Göre,Ergi Kırkın, Tolunay Sümer ve Alp Şentay yer almıştı. Sporcularımızın son durumlarını görevli antrenörlerimiz, Çağdaş Ulukan, Yıldıray Çam, Ufuk Eroğlu ve Serdar Sütçü gözlemledi.

 

Kampların son bölümünde ise 12 yaş ve 16 yaş kız milli takım aday oyuncularımız antrenmanlarını sürdürdü. 12 yaşta, Zeyneb Sena Sarıoğlan, İpek Akgül, Tuana Tınaztepe, Ceren Yeşilbursa, Çağla Yavuz, Zeynep Demirbaş, Valeria Ökke, Buse Süer, Ekin Leyl Özen, Temi Hisarlı, Ödül Okur ve Betina Tokaç, Hakan Diler, Ali Karagöz ve Deniz Ataş gözetiminde çalıştı.

 

16 yaş aday kadrosunda yer alan, Öykü Boz, Deniz Paykoç, Ceylin Günay, İrem Kaftan, Berfu Cengiz, Defne Olcay, İnci Öğüt ve Muazzez Demirci yine görevli antrenörlerimiz, Çağdaş Ulukan, Yıldıray Çam, Ufuk Eroğlu ve Serdar Sütçü'nün çalışmalarına tabi tutuldu.

 

Milli takımlar teknik direktörü Lluis Bruguera'nın gözetmenliği ve milli takımlar koordinatörleri ve milli takım antrenörlerinin değerlendirmeleri sonucu her yaş grubundan 4 isim, milli takımlara davet edilecek.

 

Kesinleşen isimler, önümüzdeki günlerde websitemizden açıklanacaktır.