Cumhuriyet Kızları Kupası'nda 4 yarı finalist

Bu yıl 14.'sü düzenlenen Yapı Kredi sponsorluğundaki Cumhuriyet Kızları Kupası heyecanı TED Spor Kulübü'nde devam ediyor.

 

25 bin dolar ödüllü ITF turnuvasının tekler kategorisinde Çağla Büyükakçay ve Başak Eraydın ilk turu geçemezken, Pemra Özgen ve Melis Sezer 2. turda turnuvaya veda etti.

 

Ancak çiftler kategorisinde tenisçilerimiz adlarını yarı finale yazdırmayı başardı. Turnuvanın 1 numaralı seribaşı raketleri Çağla Büyükakçay ve Pemra Özgen çeyrek finalde İtalyan Maria-Elena Camerin / Corinna Dentoni ikilisini 6-2 ve 6-1'lik skorlarla geçerek yarı finale yükseldi. İkili yarı finalde, Michaela Honcova / Katarzyna Kawa ikilisiyle karşılaşacak.

 

Turnuvanın 4 numaralı seribaşı isimleri Melis Sezer ve Başak Eraydın ikilisi de çiftler de yarı finale yükselen bir diğer tenisçilerimiz oldu. Melis/Başak çifti çeyrek finalde Sviatlana Pirazhenka  / Masa Zec - Peskiric çiftini, 6-3 ve 6-4'lük set skorlarıyla mağlup ederek, 2 numaralı seribaşılar Sofia Shapatava / Anastasiya Vasylyeva'nın rakibi oldu.

 

Tenisçilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.