Na Li Beyaz Grup'ta ikide 2 yaptı

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası Beyaz Grup'ta Na Li ile Jelena Jankovic karşı karşıya geldi.

 

Maça servis oyununu alarak başlayan Na Li servis de kırınca durumu 2-0'a getirdi. İlk 10 dakikada 3-0 öne geçen Na Li, dördüncü oyunda 3 kez servis kırma şansı yakaladı fakat Jankovic buna izin vermedi ve durumu 3-1'e getirdi. Beşinci oyunda servis kıran Jankovic, kendi servis oyununu da alarak sette eşitliği yakaladı. 3-3 Ancak 8. oyunda bir kez daha servis kıran Li, kendi servis oyununu da alarak seti 6-3 kazanarak bir adım öne geçti.

 

İkinci setin başında servis kıran taraf Jankovic'ti. Sırp tenisçi 2-0 öne geçti fakat kendi servisini kırdırınca kısa süreli bir eşitlik yaşandı. 2-2 Dün Azarenka'yı mağlup eden Jankovic 3 oyun üstüste alarak sette 5-2 öne geçerken, son oyunda da servis kırarak ikinci seti 6-3 kazandı.

 

Final setine Jankovic'in servisleriyle başlandı. Üçüncü oyunda servis kıran ve kendi servis oyununu da kazanan Li sette 3-1 öne geçti. Altıncı oyunda Jankovic'in kırdığı servis ile sette durum 3-3 oldu. Yedinci oyunda kırdığı servis ile 4-3 öne geçen Na Li, kendi servis oyununu da alarak durumu 5-3 yaptı. Sekizinci oyunda Jankovic'in kullandığı servisi bir kez daha kıran Na Li seti 6-3 maçı ise 2-1 kazanarak grupta ikinci maçını da kazandı.

 

Beyaz Grup'ta ilk maçında dün Sara Errani'yi mağlup eden Çinli tenisçi, ikinci maçında da Jankovic'i mağlup ederek büyük avantaj yakaladı.

 

Dün Azarenka'yı mağlup eden Jankovic ise grupta son sınavını Sara Errani önünde verecek.