İstanbul Challenger heyecanı başlıyor

American Express sponsorluğunda gerçekleşen ve bu yıl 65. kez tenisseverlerle buluşacak olan İstanbul Challenger’da anatablo heyecanı bugün başlıyor.

 

TED Spor Kulübü kortlarında yapılacak ve toplam para ödülü 75 bin dolar olan turnuvanın ana tablosunda 4 Türk tenisçimiz de yer alıyor.  Dünya sıralamasında 74. sırada bulunan İspanyol Guillermo Garcia-Lopez'in 1 numara olduğu organizasyonda, Milli tenisçilerimiz Marsel İlhan, Barış Ergüden, Tuna Altuna ve Anıl Yüksel mücadele edecek.

 

Bu turnuvada daha önce 1 kez çeyrek finale yükselen Marsel İlhan, ilk turda Boşnak Aldin Setkic'le eşleşirken, Barış Ergüden turnuvanın 1 numarası Guillermo Garcia-Lopez'in rakibi oldu. Tuna Altuna, İtalyan Matteo Viola, Anıl Yüksel de Mirza Basic'le karşılaşacak.

 

Turnuvada bu yıl da önemli raketler mücadele edecek. 2011 yılında dünya sıralamasında 23. basamağa kadar çıkan Guillermo Garcia-Lopez'in yanı sıra, 2010 Asya Oyunları şampiyonu Somdev Devvarman, 2010 Wimbledon ve 2011 Amerika Açık çiftler şampiyonu Philipp Petzschner ve Flavio Cipolla gibi isimler turnuvada yer alacak.

 

Pazartesi programı

 


 

Tekler Ana Tablo

 

Çiftler Ana Tablo

 

Eleme Tablosu