Ürdün'de tenisçilerimiz finalde karşılaşıyor

Ürdün'ün Amman kentinde düzenlenen ITF Juniors Grade 5 turnuvası Amman International'da başarılı sonuçlar alan sporcularımız her kategoride finale yükselmeyi başardı.

 

Turnuvanın 3 numaralı raketi Mert Zincirli, tek erkekler kategorisinde 2 numaralı seribaşı raket Seif Adas'ı 6-0 / 6-0 mağlup ederek finale yükseldi ve geçen haftanın şampiyonu Amer Naow'un finaldeki rakibi oldu.

 

Tek kızlar kategorisinde ise 3 tenisçimiz yarı finale yükselmişti. 1 numaralı seribaşı Müge Topsel, Mısırlı Nermeen Shawky'e 2-6 / 6-3 / 3-6'lık setlerle mağlup olarak final şansını yitirdi. Tablonun diğer tarafında ise 2 hafta önce Sadi Gülçelik Cup'ta final oynayan Berfu Cengiz ve Melis Bayraktaroğlu karşılaştı. Mücadeleyi 6-2 / 6-2 kazanan Berfu Cengiz, finale yükselerek Nermeen Shawky'inin rakibi oldu. 

 

Çift erkekler kategorisinde tenisçilerimizden Ata Hergünvarım / Tolunay Sümer çifti finalde Büyük Britanyalı sporcular Youssef Hassan  / Peter O'Donovan'la karşılaşacak. Çift kızlarda ise kupa sporcularımız arasında yapılacak finalden sonra sahibini bulacak.

 

Tekler finalisti olan Berfu Cengiz ve partneri Defne Olcay, Müge Topsel / Ceylin Günay çiftiyle karşı karşıya gelecek.

 

Tenisçilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.