Milliler Pamukkale'de kampa girdi

Pamukkale Tenis Kulübü’nde 31 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan “AVRUPA 18 YAŞ BAYANLAR YAZ TENİS KUPASI” turnuvası öncesinde Türk Milli Takımı Pamukkale’de kampa girdi.  Gülben Güldaş, İpek Soylu ve Gizem Melisa Ateş’ten oluşan milli takım kafilesi, çalışmalarına Milli Takım Antrenörü Can Akkoyun eşliğinde günde çift antrenmanla Pamukkale Tenis Kulübü’nde devam ediyor.


18 Yaş Bayanlar Milli Takım Sorumlumuz Can Akkoyun “Hedefimiz finaller. Denizli’de ülkemizi mutlu edecek sonuçları almayı umut ediyoruz. Denizlili tenis severleri müsabakalarda yanımızda görmekten mutlu olacağız.” dedi.

 

Organizasyonla ilgili Pamukkale Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu “25-28 Temmuz tarihleri arasında “AVRUPA 12 YAŞ ERKEKLER NATIONS CHALLANGE” organizasyonunu kulübümüzde başarıyla gerçekleştirdik. Bu hafta da “AVRUPA 18 YAŞ BAYANLAR YAZ TENİS KUPASI” tesislerimizde olacak. Şehrimizin tanıtımı için son derece önemli organizasyonları kusursuz bir şekilde gerçekleştirebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Federasyonumuza bu imkanı bizlere sağladığı için teşekkür ediyor, Milli takımımızın finallere kalmasını diliyor, tüm halkımızı Milli Takımımıza destek vermek için kulübümüze bekliyoruz.” dedi.