Cem İlkel - Efe Yurtaçan çeyrek finalde

Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında düzenlenen Eskişehir Cup ATP Challenger Turnuvası, üçüncü gün müsabakalarıyla devam etti.

 

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Yunus Emre Yerleşkesi'ndeki tenis kortlarında gerçekleştirilen turnuvada Belçikalı tenisçi David Goffin, Yunan rakibi Alexandros Jakupovic'i 6-2 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenerek çeyrek finale adına yazdırdı. Büyük Britanyalı sporcu Edward Corrie de Belaruslu tenisçi Uladzimir Ignatik'i 6-1 ve 6-4'lük setlerle 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

 

İsviçreli Marco Chiudinelli, 5-7 kaybettiği ilk setin ardından Büyük Britanyalı rakibi David Rice'yi 6-3 ve 6-4'lük setlerle 2-1 yenerek çeyrek finale adına yazdırdı.

 

Slovak raket Karol Beck ise Macar Marton Fucsovics'le yaptığı maçı 6-2 ve 6-2'lik setlerle 2-0 kazandı.

 

Çiftler karşılaşmalarında, Cem İlkel-Efe Yurtaçan ikilisi, Sriram Blaji-Alexandros Jakupovic çiftini 7-6 ve 10-5 yenerek çeyrek finale yükseldi.

 

Çiftler çeyrek final müsabakaları

 

Harin Draganja-Mate Pavic ikilisi, 6-1 ve 6-3'lük setlerle Maximilian Neuchrist-Hans Podlipnik Castill çiftini 2-0 yenerek yarı finale çıktı. 

 

Ti Chen-Dzmitry Zhyrmont çifti de Teymuraz Gabashvili-Uladzimir Ignatik ikilisini 6-4 ve 12-10'luk setlerle turnuvadan saf dışı bıraktı. David Rice-Sean Thornley ikilisi, Evgeny Karlovskiy-Lovro Zovko çiftini 6-2 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yenerek yarı finale yükseldi.

 

PERŞEMBE PROGRAMI