Bu hafta ITF turnuvaları oynayan sporcularımız

Kayseri'de düzenlenen Uluslararası Erkekler Tenis Turnuvası Erciyes Cup'ta Barış Ergüden ülkemizi ana tablodan temsil edecek. 10 bin dolarlık Futures turnuvasında, Oktay Mert Uyaroğlu, Ali Saçıkara da eleme turlarında mücadele ediyor.

 

İstanbul Göztepe İBB Spor AŞ Cup'ta bu hafta 10 bin dolarlık ITF Kadınlar turnuvası yapılacak. Turnuvada Cemre Anıl ve Melis Bayraktaroğlu ve wild-card sahibi Nur Gülşan Biçen ana tabloda oynayacak.

 

Milli tenisçimiz İpek Soylu, Wimbledon Juniors kategorisinde ilk maçına bugün çıkıyor. Sporcumuzun ilk turdaki rakibi, Avustralyalı tenisçi Lizette Cabrera. Tenisçimiz turnuvada ayrıca çiftler kategorisinde de mücadele edecek. Bu önemli turnuvada ayrıca Milli tenisçimiz Cem İlkel de çift erkekler kategorisinde raket sallayacak.

 

Müge Topsel ve Berfu Cengiz Mısır'da düzenlenen ITF Juniors G5 International Junior Championship'te mücadele edecek. Müge Topsel turnuvada 1 numaralı seribaşı olarak yer alırken, Berfu Cengiz, 5 numaralı raket konumunda bulunuyor.

 

Amman'da düzenlenen ITF Juniors G5 turnuvası Amman International Tournament'ta Alp Şentay, ana tabloda listelenirken tek kızlar kategorisinde Ege Tomey 1,  Yağmur Akdemir de  4 numaralı seribaşı raket olarak yer alıyor.

 

Yunanistan'ın Korfu adasında yapılacak olan Corfu Cup'ta ülkemizi Arda Üzümcü 2, Efekan Bülbül 5, Can Öztüzün de 11 numaralı seribaşı raket olarak temsil ediyor.

 

Tüm tenisçilerimize başarılar dileriz.