Göztepe İBB Spor A.Ş Cup'ta ilk tur tamamlandı

60. Yıl Göztepe Parkı içindeki Gülbahçe Spor Tesislerin'de Lale Cup'tan sonra düzenlenen ikinci uluslararası turnuva olan Göztepe İBB Spor A.Ş Cup başladı.

 

Türkiye Tenis Federasyon'u, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş ortaklığında 60. YIl Göztepe Parkı Gülbahçesi Spor Tesisleri'nde 10-16 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenen, 10.000 dolar ödüllü Göztepe İBB Spor A.Ş Cup'ta ilk tur maçları tamamlandı.

 

Toplamda 48 sporcunun katıldığı turnuvaya 1 numaralı seribaşı olarak katılan Milli tenisçimiz Başak Eraydın, ilk turda elemelerden gelen Anette Munozova'yla karşılaşırken 6-0 / 6-7 / 6-1'lik set skorlarıyla ikinci tura yükselen isim oldu.

 

Diğer Milli tenisçilerimizden 4 numaralı seribaşı Melis Sezer'in Ukraynalı Alona Fomina'yı 6-3'lük setlerle yenip 2.tura yükselmesinin ardından 6 numaralı seribaşı İpek Soylu da Romen Stefana Andrei'yi 6-4'lük skorlarla mağlup etti ve son 16'ya kalmayı başardı.

 

Tenisçilerimizden 2. tura yükselen bir başka isim de Melis Bayraktaroğlu oldu. Melis, ilk tur mücadelesinde diğer Milli sporcumuz Seda Arantekin'in maçtan çekilmesiyle tur atlamayı başardı.

 

Turnuvanın ana tablo kısmında mücadele eden Müge Topsel, Yağmur Akdemir, Dilara Yurtkuran, Yağmur Akgül ve Cemre Anıl, ilk turda turnuvaya veda ettiler.

 

Tenisçilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.