Allaster: ''Final seti mükemmel olacak''

 

WTA Başkanı ve CEO'su Stacey Allaster, WTA Championships 2013 tanıtımı için İstanbul'a geldi. Başkan Allaster düzenlenen basın toplantısında İstanbul'dan ve Türk tenisseverlerden övgü dolu sözlerle bahsetti.

 

Allaster,  ''İstanbul'da gerçekleştirilen ilk iki turnuvanın beklentileri aştığını kaydederek, "İlk iki turnuva çok müthişti. Bütün beklentilerimizi aştı. Böyle olacağını hayal bile edemizdik. İlk yıl, ilk set, geçen yıl da ikinci setti. Şimdi ise final setine giriyoruz. Bu yıl turnuvayı taçlandıracağız" dedi. Allaster, özellikle seyircilerin turnuvalara olan ilgisinden çok memnun kaldıklarını belirterek, mücadele eden sporcuların da gösterilen ilgi karşısında hayran kaldığını aktardı.

 

''Serena Williams'ı böyle görmemiştim''

 

İstanbul'daki harika atmosferden Sharapova'nın yanı sıra Serena Williams'ın da fazlasıyla etkilendiğini belirten Allaster, ''Daha önce onu hiç böyle görmemiştim. Maçtan sonra gitti, tribündekilere sarıldı. Bu gerçekten inanılmazdı. Tam olarak istediğimiz de bu aslında. Championships, İstanbul'da halkın şampiyonası oldu." dedi.

 

Stacy Allaster, İstanbul Cup'ın da gelecek yıldan itibaren tekrar WTA takvimine gireceğini hatırlattı.