Lale Kupası Gönüllerde Taht Kurdu

İstanbul’un en güzel parklarından biri olan ve şehir merkezinin tam ortasında yer alan Anadolu Yakası Göztepe Parkı haftasonu binlerce kişinin ziyareti ile şenleniyor. Göztepe Gülbahçesi Spor Tesisleri'nde Özdilek'in sponsorluğu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu'nun organizasyonuyla düzenlenen Lale Kupası (ITF Uluslararası Kadın Tenis Turnuvası) daha ilk günlerinde tüm halkın ve sporcuların gönlünde taht kurdu. Birbirinden güzel binlerce Lale’lerin ve 7’den 70’e binlerce insanın yer aldığı Gülbahçe Spor Tesisleri’nde halkımız tenis sporuna çok büyük bir ilgi gösterdi.

 

Uluslararası sporcuların mücadele ettiği Lale Kupası’nda oyuncular, yeşilliklerle dolu bir yerde özellikle Lale’ler arasında ve deniz kenarına yakın büyük bir park içinde turnuva oynamak bizler için unutulmazlar arasındadır diye fikirlerini belirttiler. Bu hafta tüm hızıyla devam edecek ve Pazar günü final maçları oynanacak Lale Kupası’na tüm halkımız davetlidir.

 

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Sayın Osman TURAL’ın Türk tenisini sokağa indirme ve halkla buluşturma projesinin en güzel örneklerinden biri Göztepe Parkı Gülbahçesi Spor Tesisleri yerleşkesidir. Lale Kupası sonrası tesisler Spor Aş himayesinde halkımızın hizmetine sunulacaktır.

 

İstanbul’un en güzel parklarından Göztepe Parkı Gülbahçesi Spor Tesisleri'ni ve Lale Kupası’nı İstanbul halkına ve tenisseverlere kazandırdığı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir TOPBAŞ’a teşekkürlerimizi sunarız.

 

Türkiye Tenis Federasyonu