Ağrı 10 Yaş Gelişim ve Sporcu Kampı başarılı bir şekilde sona erdi...


 
Ağrı Tenis Kulübün'de düzenlenen ve 20 minik sporcumuzun katıldığı 10 Yaş Gelişim ve Sporcu İzleme Kampı başarılı bir şekilde sona erdi. Minik sporcuların gözlerindeki ışık Türk tenisi adına büyük umutlar verdi. TTF Milli Takım Antrenörlerinden Ali Karagöz ün görevli olduğu kampta çocuklardaki heyacan görülmeye değerdi. Ağrı,Bingöl ve Erzurum'dan gelen sporcu ve antrenörlerin katılımı ile yapılan kampa katılan sevimli minik sporcular yerel ve ulusal basında yoğun ilgi gördü. Kamp, internet sayfalarında manşetten haber olarak verildi. TTF'nin Ağrı ve doğu illerine yaptığı desteklerinden dolayı Ağrı Tenis kulübü Başkanı Kasım Kaya ve Basın Temsilcileri sonsuz teşekkürlerini  ilettiler.

 

Ağrı Tenis Kulübü Antrenörü Fırat Balkıs'a, Bingöl Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Serpil Koşal ve Erzurum Tozoğlu Tenis Kulübü Antrenörü Alparslan Tozol'a kamp çalışmaları sırasında verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.
 

TTF olarak, Ağrı Tenis Kulübü başkanı sayın Kasım Kaya'ya gösterdiği özverili ev sahipliği için ayrıca teşekkür ediyoruz. 

 

Doğu ve güneydoğu anadolu bölgesinde yürüttüğümüz tenisi yaygınlaştırma çalışmalarımızın her geçen gün artarak devam edeceğini bildirir, tüm katılımcı ve destekçilere teşekkürlerimizi sunarız.

 

 

Saygılarımızla,
Türkiye Tenis Federasyonu

 

 

.