Kupaya bir adım kaldı...

 

İsviçre’nin Klosters kentinde düzenlenmekte olan Avrupa Ferdi Şampiyonası’nda (European Championships) Türk tenis tarihinde ilk kez bir sporcumuz finale uzanma başarısını gösterdi. Milli tenisçimiz Başak Eraydın tüm Avrupa ülkelerinin ilk iki sporcusuyla katıldığı yılın en önemli turnuvasında yarı finalde İsviçre’li Belinda Bencic’i 6/4 6/4 lük 2 setle geçmeyi başardı.

İstanbul Taçspor’da şampiyon olarak eriştiği beşinci 10.000$ lık profesyonel turnuva zaferinin moraliyle gittiği İsviçre’de rakiplerine şans tanımayan başarılı sporcumuz yarın turnuvanin 4 numarali seribasi ITF Junior 15 no Slovak Petra Uberalova ’ya karşı şampiyonluk için korta çıkacak.

Sporcumuzu, ailesini, kulübünü, emeği geçen tüm antrenörleriyle, kaptanlarımız Çağdaş Ulukan ve  Serkan Akın Dilek’i kutlar, yarınki zorlu final öncesinde başarılar dileriz…

Genç milli takımlarımıza yaptığı katkıyla başarımıza ve mutluluğumuza ortak olan sponsorumuz Türk Ekonomi Bankası (TEB)’na Türkiye Tenis Federasyonu olarak teşekkür ederiz.

Türkiye Tenis Federasyonu