Kerim Han çeyrek final için

Belçika'nın başkenti Brüksel'de gerçekleşen Kristof Vliegen Gençlik Kupası'nda mücadele eden Kerim Han Bilgin, ilk turu kayıpsız geçti. Ayrıca bu hafta uluslararası turnuvalarda mücadele eden oyuncularımızdan Gökberk Ergeneman ve Can Öztüzün teklerde rakiplerine kaybetti.

 

Brüksel'de düzenlenen Kristof Vliegen Gençlik Kupası'nın ilk maçında Jack Macfarlane ile oynayan Kerim Han Bilgin, Britanyalı tenisçiyi 4-6, 6-1, 7-5'lik setlerle mağlup ederek dört numaralı seribaşı Alman Leon Schwarz'ın rakibi oldu.

 

Danimarka'nın Aarhus kentindeki ITF Dancook Gençler Kupası'nda yer alan oyuncumuz Gökberk Ergeneman ikinci turda turnuvaya veda etti. Ergeneman, turnuvanın ilk turunda 16 numaralı seribaşı Benjamin Hannestad'ı 6-2, 3-6, 6-4'lük setlerle geçerken ikinci turda Norveçli Erik Bogen'e 6-2, -06, 7-6(5) ile kaybetti. Turnuvada Berk İliescu da ikinci tur oynarken Sinan Orhon ilk turda rakibine mağlup olarak tekler ana tablosunda ikinci tur şansını kaybetti.

 

Le Pont des Générations Turnuvası için Fransa'da bulunan Can Öztüzün ise ilk turda Ev sahibi raketlerden Lucas Bouquet'e 6-2'lik iki sette yenildi ve tur şansını yitirdi.