Raketlerimiz Samsun'da doludizgin

Samsun'da gerçekleşen Uluslararası 19 Mayıs Kupası'nda mücadele eden oyuncularımız erkeklerde ve kızlarda başarılı sonuçlara imza atıyor. 

 

Avrupa Tenis Birliği'nin takviminde yer alan Uluslararası 19 Mayıs Kupası'nda Türk raketler dikkat çekiyor. Tek erkeklerde bir numaralı seribaşı Alp Şentay, ikinci turda Vincentiu Andrei Niculescu'yu 6-1, 6-0'lık iki sette geçerken 14 numaralı seribaşı Hugo Largo'nun rakibi oldu. İki numaralı seribaşı Kaya Göre de Alman Maximilian Herold'u 6-0, 6-4'le mağlup etti ve üçüncü turda Cem Hızlıalp'le eşleşti. 13 numaralı seribaşı Hızlıalp ikinci turda Srdjan Lazarevic'i 6-1, 6-0'la yenmeyi başarmıştı. Turnuvada tek erkekler üçüncü turuna yükselen diğer oyuncularımız Mert Zincirli, Sarp Ağabigün, Berk İliescu, Can Öztüzün, Efekan Bülbül, Ergi Kırkın ve Ata Hergünvarım oldu.

 

Tek kızlar ana tablosu da ikinci tur maçlarıyla devam ediyor. Bir numaralı seribaşı Ege Tomey, ikinci turda Lidya Eman'ı 6-0'lık iki sette mağlup etti ve Muazzez Demirci'yle eşleşti. Demirci ise ikinci turda 16 numaralı seribaşı Erem Akyurt'u 6-1, 6-4'le yenmeyi başarmıştı. İkinci turda bugün yedi karşılaşma gerçekleşirken 12 oyuncumuz bir üst tura yükselme mücadelesi verecek.  Maç Programı

 

Turnuvada bugün ayrıca çiftlerde de ilk tur maçlarının tamamlanması bekleniyor.