ATİK'te 23 Nisan Kupası

Antalya Tenis İhtisas Kulübü'nde bu hafta Uluslararası 23 Nisan Kupası'na ev sahipliği yapıyor. 12 Yaş ve altı tenisçilerimizin de yer aldığı turnuvada dün tek kızlarda birinci tur maçları tamamlandı. Erkeklerde ise ilk müsabakalar bugün oynanacak. Yoğun katılımın olduğu turnuvanın tek erkekler ve kızlar ana tablosunda 43'er raketimiz mücadele ediyor.

 

Avrupa Tenis Birliği'nin takviminde yer alan Uluslararası 23 Nisan Kupası'nda ilk tur karşılaşmaları dün oynanan maçlarla başladı. Tek kızlar ana tabloda korta çıkan 43 oyuncumuzdan 13'ü ikinci tura yükselmeyi başardı. Turnuvada ilk maçlarını kayıpsız geçen oyuncularımız Ekin Karabay, İlay Yörük, Zeynep Çakırer, Ece Tan, Balsen Kaya, Yasemin Ada Boru, Doğa Selen Takunyacı, Başak Akbaş, Zeynep Erman, Ceren Çorbacı, Lara Biter, İpek Çevik ve Zeynep Su Gürsoy oldu.

 

Turnuvanın ilk gününde erkeklerde de çiftler ana tablo maçları oynandı. Birinci tur müsabakalarının ardından Emir Erden/Yankı Erel, Odissey Güney Kavak/Cnadaş Uğur, Daniil Glinka/Alperen Sanater, Bora Başlar/Efe Bora, Kemal Karagözoğlu/Mert Özdemir, Kerim Şahinbaş/Yannik Steinegger, Mert Alkaya/Kanat Yavuz partnerleri ile bir üst tura yükselmeyi başardı. 

 

Uluslararası 23 Nisan Kupası'nın ikinci günün erkeklerde tekler ana tablo maçları, kızlarda ise çiftler karşılaşmaları oynanacak.