Dört raketimiz elendi

Mersin Tenis Kulübü'nde gerçekleşen ATP Challenger turnuvası olan Mersin Cup'ın ilk tur müsabakaları tek maç dışında tamamlandı. Tekler ana tablosunda yer alan dört oyuncumuz turnuvaya veda ederken Marsel İlhan-Ivan Nedelko karşılaşması 6-4, 4-6 iken yarım kaldı. 

 

 

ATP Challenger takviminin yeni üyesi Mersin Cup'ın tekler ana tablosu birinci tür müsabakalarına dün de devam edildi. Yağmur nedeniyle ertelenen Marsel İlhan - Ivan Nedelko maçı dışında ikinci tura yükselen isimler de belirlendi. İkinci gün korta çıkan milli tenisçilerimiz Barkın Yalçınkale, Haluk Akkoyun, Ergün Zorlu ve Can Altıner tekler ana tablosuna veda etti. Genç raketlerimizden Can Altıner, beş numaralı seribaşı Thomas Schoorel'e 6-2, 6-1'lik setlerle kaybederken Barkın Yalçınkale de İspanyol Gerard Granollers-Pujol'a 6-2, 6-0'la mağlup oldu. Davis Kupası mücadeleleri ardından Mersin Cup'a geçen oyuncularımız Ergün Zorlu ve Haluk Akkoyun, turnuvaya istedikleri gibi başlayamadılar ve rakiplerini geçemedi. Dört numaralı seribaşı Daniel Brands'le oynayan Akkoyun 6-0, 6-2'yle ilk turda yenilirken İtalyan Simone Vagnozzi-Ergün Zorlu maçının galibi de 6-4, 6-2'yle İtalyan Vagnozzi oldu.

 

Marsel bitiremedi

Türkiye'nin erkeklerde bir numarası Marsel İlhan, ilk turda elemeden gelen Ivan Nedelko ile oynadı. Karşılaşmanın ilk setini 6-4 alan milli raket, ikinci sette rakibine aynı sonuçla kaybetti. Yağmur nedeniyle oynanamayan son set bugün yağmurun dinmesi ardından gerçekleşecek.