Mersin'de ana tablo zamanı

Ülkemizin üçüncü ATP Challenger turnuvası olan Mersin Open'da ana tablo müsabakaları yarın başlıyor. Turnuvanın ilk gününde Can Altıner/Barkın Yalçınkale çiftlerde korta çıkacak. 

 

ATP Challenger takviminin yeni üyesi Mersin Open, 9-15 Nisan 2012 tarihleri arasında Mersin Tenis Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleşecek. Turnuvanın tekler ana tablosunda beş, çiftler ana tablosunda da dört raketimiz şampiyonluk için mücadele edecek. Türkiye'nin erkeklerde bir numarası Marsel İlhan, turnuvayı elemeden gelen Ivan Nedelko maçıyla açacak. Ana tabloda yer alan genç raketlerimizden Can Altıner ise Thomas Schoorel ile oynayacak. Davis Kupası kadromuzda yer alan raketlerimizden Haluk Akkoyun dört numaralı seribaşı Daniel Brands, Ergün Zorlu ise Simone Vagnozzi'yle ikinci tura yükselmek için karşılaşacak. Teklerde ana tablo oynayan Barkın Yalçınkale'nin rakibi ise Gerard Granollers-Pujol.

 

Mersin Open çiftler ana tablosunda ise dört raketimiz mücadele edecek. Haluk Akkoyun/Ergün Zorlu ikilisi Jan Hajek/Jan Subota çiftiyle tur için karşılaşacak. Ana tablodaki diğer temsilcilerimiz Can Altıner/Barkın Yalçınkale ise dört numaralı seribaşı Dusan Lajovic/Javier Marti'yle oynayacak. Altıner/Yalçınkale ikilisinin müsabakası yarın üç numaralı kortta 16.30'da başlayacak. 

 

Ana tabloda ATP klasmanında ilk 200'de yer alan önemli raketler bulunuyor. Bir numaralı seribaşı ve ATP 94'üncüsü Martin Klizan, Sırp Dusan Lajovic karşısında tur arayacak. Üç numaralı seribaşı Igor Sijsling (ATP 124) ikinci tura yükselmek için Dusan Lodja'yla oynayacak. 

 

İlk Günün Programı: 09.04.2012