Son sekiz belirlendi

Antalya'da düzenlenen ITF Gençler GD Kupası'nda bugün oynanan müsabakalar sonunda çeyrek final eşleşmeleri tamamlandı. Dün son sekize kalan Cem İlkel ve Mert Adanalı'dan sonra erkeklerde Alp Horoz, Barış Fırat ile kızlarda Müge Topsel üçüncü turu kayıpsız geçmeyi başardı. Çiftlerde de Cem İlkel/Alp Horoz ve Altuğ Çelikbilek/Egehan Sertkaya turladı. 

 

Uluslararası Tenis Federasyonu'nun takviminde yer alan ITF Gençler GD Kupası'nda bugünkü karşılaşmaların sonunda teklerde çeyrek finalistler belirlendi. Altı numaralı seribaşı Alp Horoz, 12 numara Maxime Hinnisdaels'i 4-6, 6-0, 6-2'lik setlerle mağlup ederken Barış Fırat da Sergey Baryshev'i 1-6, 6-2, 6-4'le yenerek çeyrek finale uzanan isim oldu. Çiftler ana tablosunda ise Alp Horoz/Cem İlkel, Chirstopher Reynolds/Andrew Watson'ı 6-3, 6-1'le geçerken Altuğ Çelikbilek/Egehan Sertkaya rakipleri Maxim Kravtsov/Nikita Zverkov'un 3-0 gerideyken çekilmesi sonucu yarı finale yükseldi. 

 


Tek kızlar ana tablosunda ise tek raketimiz çeyrek finale yükseldi. Dokuz numaralı seribaşı Müge Topsel, Gülşah Çetin'i 6-3, 6-0'la mağlup etti ve son sekiz raket arasına kalmayı başardı. Çift kızlarda ise Gülben Güldaş/Elizaveta Voronova, İpek Birol/Ayşenur Durmuş ve Yağmur/Müge Topsel rakiplerine kaybederek turnuvaya veda etti.