Mersin Cup'a doğru

Türkiye Tenis Federasyonu'nun uluslararası takviminin en yeni üyesi Mersin Cup, cumartesi günü oynanacak eleme müsabakalarıyla başlıyor. 7 Nisan cumartesi günü eleme maçlarıyla başlayan turnuva, 16 Nisan Pazar günkü final müsabakasıyla son bulacak. 

 

ATP Challenger takviminde yer alan Uluslararası Mersin Cup heyecanına iki gün kaldı. Mersin Tenis Kulübü'nün ev sahipliğindeki turnuvada ana tabloda beş Türk oyuncunun yanı sıra ATP klasmanında ilk 150'de bulunan raketler yer alıyor. Türkiye'nin erkeklerde bir numarası Marsel İlhan, Ergün Zorlu, Haluk Akkoyun, Can Altıner ve Barkın Yalçınkale bulunuyor. Mersin'de ATP klasmanında yer alan birbirinden zorlu tenisçiler de korta çıkacak. ATP sıralamasında 94'üncü basamakta bulunan Martin Klizan, turnuvanın en önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Hollandalı Igor Sijsling (ATP 124), Alman Daniel Brands (ATP 130), Hollandalı Thomas Schoorel (ATP 132), İspanyol Daniel Munoz-De La Nava (ATP 144) ana tablodaki önemli oyuncular olarak dikkat çekiyor.

 

Mersin Cup Katılım Listesi

 

Türkiye Tenis Federasyonu olarak ülkemizin üçüncü ATP Challanger mücadelesine ev sahipliği yapacak olan Mersin Tenis Kulübü Başkanı Ahmet Atakan, Mersin Tenis Kulübü ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.