Marsel ve Haluk'la başlıyoruz

Davis Kupası Avrupa-Afrika İkinci Grubu'nda mücadele eden Türkiye'nin 6-8 Nisan 2012 tarihleri arasında Bakırköyspor Vakfı Tesisleri'nde oynayacağı Moldova serisinin maç programı belli oldu. Yarın ilk müsabakada Marsel İlhan ile Maxim Dubarenco karşılaşırken, ikinci maçta Haluk Akkoyun ve Radu Albot korta çıkacak.

 

Davis Kupası'nda grupta kalmak için Moldova ile karşılaşacak milli takımımızın rakibiyle oynayacağı maçların programı belli oldu. Bosna-Hersek serisine göre değişikliğin olduğu millilerimizde ilk gün Marsel İlhan ve Haluk Akkoyun kortta olacak. Türkiye'nin bir numarası Marsel İlhan, Moldovalı Maxim Dubarenco'yla oynayacak. Saat 12.00'da başlayacak bu müsabakanın ardından ülkemizin iki numarası Haluk Akkoyun, rakibin bir numaralı ismi Radu Albot karşısında galibiyet arayacak. 

 

Seride önemli bir maç olan çiftler karşılaşmasında ülkemizi Marsel İlhan/Ergün Zorlu ikilisi temsil ederken, rakipleri Radu Albot/Andrei Ciumac olacak. Pazar günü ise seri Marsel İlhan - Radu Albot, Haluk Akkoyun - Maxim Dubarenco maçlarına sahne olacak. Davis Kupası'nda Moldova ile daha önce üç kez karşılaşan millilerimizin 2-1'lik üstünlüğü bulunuyor. Alaaddin Karagöz ve eş kaptan Erhan Oral yönetimindeki milli takımımızın kadrosu Marsel İlhan, Haluk Akkoyun, Ergün Zorlu ve Barış Ergüden oluşuyor. 

 

Moldova ile grupta kalmak için mücadele edecek olan millilerimize rakibi karşısında başarılar diliyoruz.