Çeyrek finalde iki isim

Türkiye Tenis Federasyonu'nun uluslararası takviminde yer alan ITF Gençler GD Kupası'nda ikinci turda ilk müsabakalar oynandı. Genç tenisçilerimizden Cem İlkel ve  Mert Adanalı turlarken, kızlarda Ege Tomey turnuvaya veda etti.

 

Antalya'da düzenlenen ITF Gençler GD Kupası'nda üçüncü gün geride kaldı. Tekler ana tabloda korta çıkan oyuncularımızdan Cem İlkel ve Mert Adanalı erkeklerde çeyrek finale yükselirken Ege Tomey kızlarda turnuvaya ikinci turda veda etti. Bir numaralı seribaşı Cem İlkel, rakibinin çekilmesi ardından yarı finale yükselme maçında Vadim Kalyuzhnyy ile eşleşti. Dokuz numaralı seribaşı Mert Adanalı, Alexander Regner'i 6-1, 6-2'lik setlerle yenerek Boris Pokotilov'un rakibi oldu. Tek kızlarda dün mücadele eden oyuncumuz Ege Tomey  ise Palina Dubavets'e 6-1, 4-6, 6-2'lik setlerle elendi.

 

Çiftler ana tabloda ise Alp Horoz/Cem İlkel ile Altuğ Çelikbilek/Egehan Sertkaya erkeklerde yoluna son sekizde devam ederken Gülben Güldaş/Elizaveta Voronova, İpek Birol/Ayşenur Durmuş ve Yağmur Akgül/Müge Topsel de kızlarda çeyrek finale adını yazdırdı.