Mersin'de Challenger heyecanı

Türkiye Tenis Federasyonu'nun uluslararası takviminde yer alan en yeni challanger turnuvası Mersin Açık 9-15 Nisan 2012 tarihleri arasında Mersin Tenis Kulübü'nde gerçekleşiyor.

 

ATP Challanger takvimine bu sene katılan Mersin Açık'ın bu yıl ülkemizde düzenlenecek olan üç ATP turnuvasının en yenisi olarak dikkat çekiyor. İlk defa gerçekleşecek olan turnuva 9-15 Nisan 2012 tarihlerinde Mersin Tenis Kulübü'nün ev sahipliği'nde oynanacak. Türkiye'nin erkeklerde bir numarası Marsel İlhan'ın da yer alacağı turnuvanın katılım listesi de belirlendi. Müsabakalar başlamadan çekilmelerin de olacağı listede ilk 100'e oldukça yakın isimler, Martin Klizan, Daniel Munoz-De La Nava, Jan Hajek, Thomas Schoorel yer alıyor. Toplam para ödülünün 42.500 euro olduğu turnuvada Marsel İlhan'ın yanı sıra Türk raketler ana tablo ve elemelerde wild card ile katılma hakkı elde edecek. Mersin Açık'ta wild card ile mücadele edecek oyuncularımız ilerleyen günlerde ilan edilecek. 

 

Türkiye'nin üçüncü ATP Challanger mücadelesine ev sahipliği yapacak olan Mersin Tenis Kulübü Başkanı Ahmet Atakan, Mersin Tenis Kulübü ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.