Davis Kupası hazırlıkları sürüyor

Avrupa-Afrika İkinci Grubu'nda Moldova ile karşılaşacak olan Davis Kupası Milli Takımı, kaptan Alaaddin Karagöz eşliğinde çalışmalarını İstanbul'da sürdürüyor. 

 

Bakırköy Spor Vakfı Tesisleri'nde yaklaşık bir haftadır çalışan milli takımımızda Marsel İlhan dışında eksik bulunmuyor. Güne fitness çalışmasıyla başlayan milliler sonrasında üç saat kortta kalıyor. Milli takımımızda Ergün Zorlu, Haluk Akkoyun ve Barış Ergüden, kaptan Alaaddin Karagöz ve kondisyoner Orhan Can eşliğinde çalışmalarını 24 Mart 2012 Cumartesi gününe kadar İstanbul'da sürdürecek. Genç raketlerimiz Efe Yurtaçan ve Cem İlkel de İstanbul'daki kampa davet edilerek çalışma fırsatı yakaladı. İlerleyen tarihlerde Can Altıner ve Durukan Durmuş da çalışmalarda yer alacak.

 

Teknik kadromuz ve oyuncularımız pazar günü Antalya'ya geçerek ITF Futures Tenis Turnuvası'nda mücadele edecek. Milli takımımız, 31 Mart 2012 tarihinde İstanbul'a dönerek kampa girecek. ATP serilerinde mücadele eden Marsel İlhan ve Erhan Oral da ABD dönüşü kampa katılacak.