İpek çeyrek finalde

Güney Afrika Cumhuriyeti'nde gerçekleşen ITF Gençler Tenis Turnuvası'nda teklerde ikinci gün geride kaldı. Tek kızlarda korta çıkan temsilcimiz İpek Soylu çeyrek finale yükselirken, tek erkeklerde Cem İlkel, turnuvaya ikinci turda veda etti. Oyuncularımız çiftlerde ise birinci turu kayıpsız geçti.

 

Uluslararası Tenis Federasyonu'nun takviminde bulunan ITF Potchefstroom Gençler Tenis Turnuvası'nda iki genç  raketimiz mücadele ediyor. Tek kızlar ikinci turunda çiftler partneri Barbora Stefkova'yla oynayan İpek Soylu, rakibini 4-6, 6-3, 6-2'yle geçmeyi başardı ve çeyrek finale yükseldi.  Beş numaralı seribaşı Soylu, yarı finale yükselmek için turnuva bir numarası Zarah Razafimahatratra'yla karşılaşacak. Çiftlerde de İpek Soylu/Barbora Stefkova çifti, Catherine Harrison/Cornelia Lister'i 5-7, 6-2, 10-8'le geçti ve bir numara Kristyna Rouckova/Katerina Siniakova'nın rakibi oldu.

 

Tek erkeklerdeki temsilcimiz Cem İlkel ise, ikinci turda Simon Stevens'e 6-3'lük setlerle yenilerek turnuvaya veda etti. İlkel, çiftlerde partneri Karim Hossam'la, Daniel Windahl/Elias Ymer'i 6-3, 6-3'le mağlup etmeyi bildi ve Wayne Montgomery/Matthew Rossouw'un rakibi oldu.